Anasayfa » Otelimiz » Hakkımızda

Karadeniz güneşinin altında binlerce yıldır farklı uygarlıklara ve kültürlere ev sahibi olmuş Samsun’da 1995 yılında OMTEL OTEL olarak hizmet vermeye başladık.

Omtel Otel, şehir merkezine 15 km, hava alanına 38 km, Samsun-Ankara karayoluna 10 km, Samsun-Sinop karayolu üzerinde denize sıfır, şehir gürültüsünden uzak, yeşillikler içindedir.

Yaz Dönemi 350 metrelik plajıyla Karadeniz mavisinin ve doğanın göz alıcı yeşilinin buluştuğu eşsiz bir noktadır. Ailenizle, dostlarınızla birlikte denizin keyfini çıkarabileceğiniz elit bir kumsalda güneşlenebileceğiniz ortam sunuyoruz.

Aile sıcaklığını aratmayacak dinamik kadrosuyla Omtel Otel sizlere keyifli bir konaklama hizmeti sunuyor. 4 Adet suit oda 8 adet double oda 10 adet  standart  oda 2 adet single oda ile tüm odalarının deniz manzarası olmasıyla birlikte sahile sıfır olan Omtel Otel misafirlerine hem şehir gürültüsünden uzak tutarken hem de şehirle sadece 20 dakika mesafede bulunmanın avantajını sağlamaktadır.

Omtel Otel, Üniversitenin akademik ve idari personelini ağırlamak ve onların akademik çalışmaları dışındaki zamanlar için huzurlu bir dinlenme ortamı sunmaktadır. Üniversite çalışanlarının dışında, Samsunda yapılacak konaklamalarda bayii toplantılarında, seminerlerde, yemek ve düğün organizasyonlarında da özel hizmetler sunacak bir kapasitededir. Bunun yanı sıra deniz ve havuz olanağıyla da artenatif bir tatil seçenekleri sunmaktadır.

OMTEL
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?